Mijn leven zoals het is: afgelopen zomer

In Mijn leven zoals het is geef ik jullie een kijkje in mijn leven door middel van foto’s. Ik ben heel lang weg geweest online dus het leek me perfect om jullie zo een beetje beter op de hoogte te brengen. Een groot deel van de foto’s hebben ook nooit op Instagram gestaan.

De zomer begon voor mij in het snikhete Italië. Mijn ouder hadden er een huis gehuurd voor ons hele gezin. Mijn vriend kon helaas geen vrij krijgen dus trok ik er naartoe met mijn ouders, broer, zus en de vriend van mijn zus. Het was een heerlijk huis en het zwembad was prachtig. Zonder zwembad was het niet uit te houden vermits het vaak meer dan 40°C was.

Voor het eerst in een eeuwigheid las ik weer een boek. Doorheen mijn studie moest ik zo ongelooflijk veel lezen dat ik nooit nog een boek ‘voor mijn plezier’ las. Tijd om een mega klassieker te lezen dus. Een échte vakantie was het niet echt vermits ik toch een 4-5 uur per dag aan mijn thesis moest werken. Maar dat is natuurlijk fijner als je je pauzes in een zwembad kan doorbrengen.

We zaten in Puglia, een regio die bekend staat om zijn Trulli’s, de daken die je hier kan zien.

Als grote zeevruchten fans moesten we natuurlijk eens echte zee-egels proeven. In een ontzettend klein restaurantje dat er absoluut niet goed uitzag. Wat plastieke stoelen, cola parasols en een zeil als dak maar het eten was belachelijk lekker en ongelooflijk vers. Maar zee-egel is nu niet bepaald mijn favoriete zeevrucht.

We bezochten de grotten van Castellana, wat een super goede uitstap is in die hitte vermits het heerlijk koel is zo diep onder de grond.

Dit was onze eerste echte trip naar Italië en wauw wat een mooie dorpjes!

En dit was een deel van ons huis. Elke deur is een nieuwe slaapkamer. Mijn kamer zat net om de hoek.

Ik kan nergens meer de naam van dit vinden maar het was een vrij populaire plek. Er waren een boel heel hoge rotsen waar je van kon springen. Niet slecht dat helder blauwe water.

En toen was ik alweer thuis. Enkele dagen later tekende ik met mijn vriend het huurcontract van ons eigen appartementje. De rest van juli heb ik gewoon niets anders gedaan dan aan mijn thesis gewerkt. Verschrikkelijk.

Maar op 4 augustus was hij dan eindelijk af! Het was een zware bevalling maar ik ben zo blij dat ik nu mijn diploma heb.

Ik sprak eindelijk af met mijn vriendinnen in Gent. Nu we allemaal zijn afgestudeerd en elk in een andere stad wonen (op 140km van elkaar) zien we elkaar veel minder. Deze milkshakes dronken we bij V-Box.

En toen kregen we op 10 augustus de sleutel van ons appartement! Super spannend en stressy maar zo leuk!

Verhuizen = Ikea! Normaal vind ik Ikea helemaal fantastisch maar nu was het toch wat meer stressy dan normaal. We hadden natuurlijk ook belachelijk veel spullen, 3 karren vol!

En dan moet alles natuurlijk nog in elkaar worden gezet. Gelukkig hadden we wat helpende handen. Ook de laatste doos was uitgepakt na 4 dagen. Toch een beetje trots op mezelf.

Ik had natuurlijk geen tijd te verliezen vermits ik eind augustus al weer een herexamen had. Dus geen seconde rust na het verhuizen, snel studeren.

En ondertussen moest ons kot nog leeg voor 1 september. Dat was me het klusje wel! Ik mis vooral de stad zelf, ons kot niet echt.

En we eindigen met mijn favoriete gebeurtenis van afgelopen zomer! Ons lieve poesje Nori die nu in ons appartementje woont. Ze is de liefste poes ooit die 2 hondenmensen helemaal in poezenmensen heeft veranderd. Dit was de eerste dag dat ze bij ons was, wat een knuffelbeest.

Phoe eigenlijk nog weinig foto’s voor zo’n lange periode maar het was werkelijk de druktste periode uit mijn leven. Ik zou het niet opnieuw willen doen. Maar ik ben wel erg blij in ons nieuwe stekje.

Hanna

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like