Shu Uemura Moisture Velvet / Review

1

Voor het eerst test ik een haarproduct van Shu Uemura en wel de Moisture Velvet conditioner. Shu Uemura is een vrij duur en exclusief merk dus ik was heel benieuwd om deze te testen.

kye-hair

Ik kreeg deze conditioner opgestuurd in het kader van hun samenwerking met Kathleen Kye. Ikzelf had nog nooit van haar gehoord maar Kye is een Koreaanse fashion designer. Zij ontwierp een limited edition verpakking voor de 3 meest iconische conditioners van Shu Uemura, de Color Lustre, de Ultimate Remedy en de Moisture Velvet. Zelf heb ik die speciale verpakking helaas niet mar de inhoud van de conditioner blijft natuurlijk hetzelfde. Het waren limited editions en vermits ik vrij laat ben met deze review heb ik geen idee of ze nog verkrijgbaar zijn.

2

De conditioner is allerminst goedkoop dus ik was blij dat ik geen SLS, of SLES tegenkwam en er zitten best wel wat bijzondere zaken in. Camellia Kissi Seed oil? Ik ken absoluut niets van ingrediënten voor haarproducten zoals ik elke review weer zeg dus hier kan ik weinig over kwijt.

3

De conditioner zit in een pompverpakking waardoor hij erg zuinig werkt. Uit 1 pompje komt erg weinig product dus ik heb zeker 4-5 pompjes nodig voor mijn hele haar. Zo appreciër je de waarde van deze conditioner wat meer zeker? Een pompverpakking werkt wel handig zo hoef je niet te prullen met doppen die niet open gaan e.d.
Nu wat doet hij voor mijn haar? Hij geeft mijn haar best wel intense hydratatie waardoor ik hem niet elke keer gebruik. Mijn haar is helemaal niet droog en ik heb daarom niet altijd nood aan zo’n sterke hydratatie. Maar na een strandvakantie vol zon en chloor is dit wel welkom. Heb je dus droog haar dan is dit echt wat voor jou! Maar is hij met zijn €47 dubbel zo goed als een €20 conditioner? Zeker niet maar als je houdt van luxe producten is Shu wel wat voor jou.

4

250ml – €47.80 bij de Shu Uemura haarsalons.

Pluspunten
Zeer sterke hydratatie voor droog haar
Handige pompverpakking
Grote inhoud

Minpunten
Duur
Niet makkelijk verkrijgbaar
Niet dierenproefvrij

Hanna

Dit artikel bevat producten die mij door een bedrijf  of merk zijn opgestuurd. Lees mijn Disclaimer.

RelatedPost

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like