Bobbi Brown Art Stick / Review

1

Na mijn bezoek aan de Bobbi Brown Store in Brussel kwam ik niet alleen buiten met de corrector maar ook met een Art Stick. De Bobbi Brown Art Stick is een lipstick in potloodvorm. Benieuwd? Klik dan snel verder.

DSC_7587

De Art Stick komt in een luxueus kartonnen doosje waar zowel de stick als een speciale slijper in zit. Omdat de Art Stick zo dik is en dus niet een een normale slijper past krijg je deze er bij. Deze worden niet apart verkocht maar de verkoopster vertelde dat wanneer je je slijper kwijt bent je het wel gewoon in de winkel kan vragen en normaal gezien hebben ze er wel liggen. Het potlood is afgewerkt met de typische witte Bobbi Brown letters en voelt mooi afgewerkt aan. De dop is van plastic en sluit goed aan op de stick

DSC_7582

De stick zelf is een zwart potlood met de kleur op de achterkant van de stick. Ik heb de kleur Bare, een nude kleurtje maar er zijn zo’n 14 kleuren verkrijgbaar momenteel. Ik koos voor Bare omdat zo’n kleurtje nog niet in mijn collectie zat.

4

De foto is niet zo scherp als ik zou willen maar geeft wel een goed beeld van de finish. Dit is een typische creamy matte, niet super matte waardoor het aangenaam blijft om dit op je lippen te dragen. De potloodvorm zorgt er wel voor dat je hem heel precies kan aanbrengen, iets wat ik wel kan waarderen. Maar dit maakt dat het niets is wat je snel in je achteruitkijkspiegel kan aanbrengen, je moet je er wel even voor zetten. Hij droogt mijn lippen absoluut niet uit en benadrukt geen velletjes. Als je van creamy matte houdt is dit zeker en vast wat voor jou!

5

De kleur is voor mij de perfecte nude die bij ontzettend veel looks past. De stick bevat 5.6g aan product wat best veel is. Ter vergelijking, een Mac lipstick bevat maar 3g. Je komt hier dus wel even mee toe, wat de prijs dan iets dragelijker maakt.

5.6g – €27 bij Cosmeticary.

Pluspunten
Matte maar comfortabel
Precies aan te brengen
Veel product
Originele vormgeving

Minpunten
Niet goedkoop
Niet snel aan te brengen
Niet dierenproefvrij

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like