Matrix Biolage – Sugar Shine gamma / Review

Posted in haar, Matrix by

1

Matrix Biolage komt met de Sugar Shine lijn, speciaal voor extra glans in het haar. Deze lijn bevat het meest bijzondere haarproduct dat ik ooit probeerde dus lees snel verder!

De lijn bestaat uit een scrub, shampoo, conditioner en glansspray. Ik heb alle producten behalve de glansspray.

2

Ik begin onmiddelijk met een wel heel erg speciaal product, een suiker scrub voor het haar. Dit zou een preshampoo zijn de onzuiverheden van het haaroppervlak verwijdert en het haar hydrateerd. Je kan deze zowel op het lichaam als op het haar gebruiken.

3

Zo veel ik van ingrediënten voor het gezicht ken, zo weinig ken ik over ingrediënten in haarproducten. Het is een suikerscrub en hij bevat geen parabenen.

4

Nu de werking? Ik vind het net iets te speciaal. Je moet dus voor je shampoo wat scrub aanbrengen op secties in je haar en masseren. Het voelt zoals je denkt dat het voelt, suiker in je haar. Ik vind eht gewoon echt té bizar en zie weinig effect. Vandaar dat ik hem nu gebruik als lichaamsscrub. Dat doe hij trouwens wel geweldig hoor. Oh en de geur hiervan is echt zalig! Super zoet wel maar dat kan ik af en toe wel appreciëren.

220g – €23.90

5

De shampoo is wat minder speciaal dan de scrub maar wel een lekkere shampoo. Schuimt goed maar laat mijn haar wel erg stroef achter. Zonder conditioner zou ik dit niet gebruiken. Ook hiervan is de geur weer lekker zoet.

6

Ook de shampoo bevat geen parabenen maar wel SLS. Tegenwoordig gebruik ik het liefst shampoo’s zonder SLS maar die zijn niet echt veel verkrijgbaar. Een prima basic shampoo als je het mij vraagt. En die extra glans is er wel volgens mij maar zo’n dingen zijn altijd moeilijk te beoordelen.

250ml – €16.30

7

Het laatste product is de conditioner. Deze bevat geen siliconen en zou het haar niet verzwaren. Dit is mijn favoriete product uit de lijn. Hij doet wat hij zegt en hydrateert mijn haar zonder het te verzwaren. Dit heb ik echt nodig vermits mijn krullen er anders niet uitzien.

8

Ook de conditioner bevat geen parabenen en de afwezigheid van siliconen is ook echt een plus. Echt een goede conditioner als je het mij vraagt. Ook deze ruikt lekker zoet met een frisse hint.

200ml – €20.40

Zelf ben ik dus niemand die echt op zoek gaat naar haarproducten voor extra glans. Ik ben meer een krullenpersoon. De scrub is echt gewoon niets voor mij maar de shampoo en zeker de conditioner zijn prima producten met een heerlijke geur. Of het hele gamma echt voor meer glans zorgt vind ik moeilijk om aan te geven. Matrix was een merk waar ik nog nooit wat van gezien had maar het feit dat ze durven uitkomen met een scrub voor het haar vind ik wel erg leuk. Een minpunt dat ik zeker nog wil vermelden is dat ze helaas niet dierenproefvrij zijn.

Te koop bij de kapper.

Dit artikel bevat producten die mij door een bedrijf  of merk zijn opgestuurd. Lees mijn Disclaimer.

Hanna

RelatedPost

Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like